Што е холестерол? Која е разликата помеѓу лошиот и добриот холестерол?

Што е всушност холестеролот? Холестеролот е супстанца, на некој начин слична на мек восок и е производ од човечкиот или

Read more

Промена на времето влијае врз здравјето

Временските промени предизвикуваат многу здравствени проблеми. Бронхитис, чир на желудникот и инфарктот се некои од најтешките болести кои се манифестираат.

Read more