Најдобриот лек за здраво срце и мозок е бесплатен и достапен на сите

Во овој момент, ритамот на вашето срце и мозок се синхронизира, создавајќи состојба која научниците ја нарекуваат кохеренција… Постои едноставен,

Read more

Познатите тибетански вежби – вежби за младост, здравје и виталност

Тибетанските вежби се осмислени од монасите на древниот Тибет, пред повеќе од илјада години. Ве одржуваат витален, го исполнуваат организмот

Read more