Најдобриот лек за здраво срце и мозок е бесплатен и достапен на сите

Во овој момент, ритамот на вашето срце и мозок се синхронизира, создавајќи состојба која научниците ја нарекуваат кохеренција… Постои едноставен,

Read more

Рускиот лекар ја откри тајната за имунитетот на детето: “магичните лекови” не помагаат, во што е тајната?

Ако сакате вашето дете да не се разболи, ако сакате брзо и лесно да се прилагодува  на променливите услови за

Read more