Рускиот лекар ја откри тајната за имунитетот на детето: “магичните лекови” не помагаат, во што е тајната?

Ако сакате вашето дете да не се разболи, ако сакате брзо и лесно да се прилагодува  на променливите услови за

Read more

Што ќе ти е висока плата кога на крајот на денот ќе влезеш во празен стан? – статус на Марина од Мостар за кој сеуште зборува целиот регион

Марина Радош е млада писателка од Мостар, која пред две години напиша статус за љубовта и очекувањата кои го допреа

Read more