Листа на алкални намирници кои спречуваат рак и болести на срцето

Вишокот на телесната тежина е најчестиот проблем во модерното  време. Се почесто луѓето држат диети, се борат со калориите, можете

Read more

Карактеристики на брашна кои се користат во припрема на леб

БРАШНО ОД СПЕЛТА Брашното од спелта  се препорачува поради хранливите состојки, има голема хранлива и енергетска вредност. Првенствено се препорачува

Read more