Човекот ниту ментално ниту физички не е способен да работи повеќе од 4 часа дневно

Работното време треба да се ограничи на четири часа дневно, велат експертите. Тие сметаат дека едноставно ниту ментално ниту пак

Read more

Малиот Џеси (7) напишал писмо до починатиот татко, го замолил поштарот да го испрати до рајот, стигна и одговор

Седумгодишниот Џеси Хајдмен, посакал да испрати писмо до починатиот татко, а за да биде сигурен дека писмото ќе стигне на

Read more

НОВОГОДИШНА ТРПЕЗА: Што треба а што не треба да има на неа, за да имате среќа и благосостојба

Поставувањето на богата новогодишна трпеза нема само за цел да не нахрани, секое јадење треба внимателно да се избере бидејќи

Read more