Влегуваме во годината на свињата. Најголемите шанси за успех ќе имаат родените во овие години!

Според кинеската традиција влегуваме во периодот на свињата. Што значи тоа, каква ќе биде годината што следи, што велат кинезите?

Read more

Најдобриот лек за здраво срце и мозок е бесплатен и достапен на сите

Во овој момент, ритамот на вашето срце и мозок се синхронизира, создавајќи состојба која научниците ја нарекуваат кохеренција… Постои едноставен,

Read more

Човекот ниту ментално ниту физички не е способен да работи повеќе од 4 часа дневно

Работното време треба да се ограничи на четири часа дневно, велат експертите. Тие сметаат дека едноставно ниту ментално ниту пак

Read more

Малиот Џеси (7) напишал писмо до починатиот татко, го замолил поштарот да го испрати до рајот, стигна и одговор

Седумгодишниот Џеси Хајдмен, посакал да испрати писмо до починатиот татко, а за да биде сигурен дека писмото ќе стигне на

Read more

Листа на алкални намирници кои спречуваат рак и болести на срцето

Вишокот на телесната тежина е најчестиот проблем во модерното  време. Се почесто луѓето држат диети, се борат со калориите, можете

Read more