3 најчести причини зошто мажите не се јавуваат

Понекогаш мажите престануваат да се јавуваат поради некоја ваша постапка, но во повеќето случаеви тие престануваат да се јавуваат од некои причини кои воопшто не се поврзани со вас.

Ги наведуваме 3 најчести причини зошто мажите  не се јавуваат .

  1. Не се созреани

Прав маж ќе даде дознаење на жената дека не е заинтересиран, а незрелиот едноставно ќе престане да се јавува. Тоа не значи дека вината треба да ја барате кај вас;

  1. Себични се

Достоинствен крај на односите бара и мала несебичност, а некои мажи тешко се жртвуваат, за тоа да го направат треба да се џентлемени, па полесно им е едноставно да исчезнат;

 

  1. Се плашат

Најлесно им е да исчезнат, а мажите кои на тој начин ја завршуваат врската не се храбри, туку само се многу уплашени. Немаат храброст да се носат со прекинување на врската, полесно им е кукавички да се повлечат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *