Што навистина мажите мислат кога ќе видат жена со мали гради?

Сакаат ли мажите повеќе мали или големи гради? Дали големината навистина е битна?

Мажите од секогаш се фасцинирани па дури и опседнати со женските гради. Опсесијата на мажите со женски гради не е секогаш поврзана со сексуалниот нагон. Психолозите тврдат дека има повеќе причини за опсесија, а првата е нагонска.

Имено, мажите избираат жени кои се способни да раѓаат, а научните истражувања покажале дека мажите избираат жени со тело во форма на песочен часовник – со големи гради и широка задница.

Другата причина на поврзаноста на некои мажи со женските гради, односно нивното незадоволена потреба за мајка им. Тој феномен е се поприсутен во денешното време на немање време, кога мајката нема доволно време за детето.

Третата причина е фактот дека љубовта се поврзува со градите и срцето – а на мажите им е потребна љубов исто како и на жените.

Се поставува прашањето: Колку големи требаат да бидат големи женските гради? Што мислат мажите на таа тема?

Една компанија која се занимава со производство на долна облека направило анкета каде мажите отворено и искрено зборуваат за своите желби:

Еве ги одговорите:

  1. Не е битна големината. Градите едноставно мораат да бидат фини на допир.
  2. Ги сакам онакви какви што се, природни.
  3. Не, добриот изглед не зависи од горниот дел на телото.
  4. Не мораат да бидат големи за да бидат прекрасни.
  5. Не треба да се претерува. Не треба да ги напумпуваат.
  6. Целокупниот пакет мора да биде добар.
  7. Не, големината не е битна. Жените треба да бидат задоволни со тоа што имаат.
  8. Треба да одговараат со останатите делови од телото.
  9. Не, воопшто не. Сексапилот доаѓа од внатре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *