Хит во светот: Пози за секој ден со упатство

Познатиот произведувач на секси алишта „Ann Summers“, започна необична кампања која за кратко време стана голем хит во светот.

Главна цел од кампањата е повеќе секс и поголема продажба на интимни алишта кои ги произведува овој бренд.

Она што е занимливо е тоа што тие ги претставија секси позите за секој ден во месецот за да не ви се досади.

Погледнете го видеото таму се сите пози.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *