Смути наречен 100 години живот

Смути наречен 100 години живот

Оваа рецепта за смути кој го продолжува животот. Лесно и брзо се припрема напитокот за долг живот и се консумира веднаш.

Потребни состојки:

  • 2 cm долг корен од ѓумбир;
  • 4 моркови;
  • 3 јаболко;
  • Сок од половина лимон.

Начин на припрема:

Сите состојки ставете ги во блендер и помешајте ги добро да добиете хомогена смеса.

Пијте го напитокот наутро пред појадокот веднаш штом сте го припремиле.

Морков – сите негови чудотворни карактеристики

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *