Кој е Бреговиќ добро знаеме, но како изгледа неговата поубава половина?

Горан Бреговиќ и Џенана Судужук се 25 години во брак и имаат три деца – Ема (22), Лула (15) и Уна (13).

Во минатото важела за една  од најубавите девојки од Сараево.

Кога новинарите, на еден прием во Белград,   ја потсетиле на тој комплимент, дека е убаво да се види во Белград, една од најубавите жени од Сараево, таа скромно одговорила : „Ма, каква убавица. Јас сум старица. Но, можете да ме прашате како се чувствувам како мајка на ќерка уметник“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *