Како да ја нагласите својата фигура? Кој е трикот на Иванка Трамп?

Иако Иванка Трамп е висока и градена како супер модел, таа и понатаму сака да ја издолжи својата фигура. Како го постигнува тоа?

Овој пат станува збор за бојата на своите потпетици во боја на кожа. Таа носи потпетици во боја на кожа и делуваат сосема природно на нога и затоа славните дами често ги носат за визуелно да ја издолжат својата фигура.

Станува збор за чевли кои Иванка често знае да ги носи и ги има во две нијанси. На нив се наоѓа и нејзин потпис бидејќи беа дел од модната колекција која таа сама ја  дизајнирала.

Уште еден трик, со кој  оваа 35 годишна девојка се служи, се фустаните со висок струк. Така всушност прави илузија на лажен, повишен струк што дополнително придонесува за визуелно издолжување на нејзините нозе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *