Го осудуваа како може да сака толку дебела жена, неговиот одговорот ги занеми сите

Пирс Броснан е познат актер кој секогаш воодушевувал со своите улоги, а најмногу го памтиме во улогата на Џејмс Бонд.

Тој секогаш воодушевувал со својот изглед и примамувал воздишки кај понежниот пол.

Но тој својата љубов изгледа ја чувал само за својата сопруга која многу ја сака бидејќи еден до друг секогаш биле и во добрите и во лошите денови.

Но фановите и новинарите можат да бидат навистина сурови, кога почнаа да го напаѓаат и јавно го прашуваа како може да биде ваков маж со една ваква жена која е толку дебела. Неговата сопруга Кили Шеј Смит и тој заедно се 17 години заедно и нивниот однос е некако посебен.

Тој на тоа одговорил дека , денеска тешко е да се најде жена како што ја нашол тој и дека најбитна работа е внатрешната убавина која нему му создава спокој и мир во душата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *